Zvanična stranica
 
 

TAMRON 18-200mm F/3.5-6.3 Di III VC

Fokalna duzina 18-200
Maksimalni otvor blende f/3.5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.50
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.7
Veličina filtera [mm] 62
Težina [g] 460
Serijski broj B011
Broj elemenata 13-17
Ugao gledanja 75°33'-7°59'
Br. lopatica dijafragme 7
Minimalni otvor blende F/22
Prečnik x  Dužina [mm] 68x96.7
Dostupne boje Crna

Zoom objektiv visokih performansi za kamere bez ogledala i zamenjljivih objektiva pruža vrhunski kvalitet slike u kompaktnom i laganom kućištu

 

Zum objektiv visokih performansi sa odličnim kvalitetom slike, 18-200mm (ekvivalentno 28-310mm u 35mm formatu), VC (Kompenzacija vibracije) i tihi koračni motor za autofokus. & Nbsp; Uživajte u boljim mogućnostima za produkciju videa i proširenim opcijama za fotografije.


· Ovaj objektiv se ne može koristiti za digitalne SLR fotoaparate sa ugrađenim ogledalnim kutijama ili za SLR kamere za 35mm film.

· Ovaj proizvod zadovoljava zahteve Micro Four Thirds Sistem Standarda ("Micro Four Thirds Sistem Standard"), koji su kreirali Olimpus Imaging Corporation i Panasonic Corporation. Micro Four Thirds & trade; i oznake logotipa Micro Four Thirds su zaštićeni znakovi ili registrovani zaštićeni žigovi kompanije Olimpus Imaging Corporation u Japanu, Sjedinjenim Državama, Evropskoj uniji i drugim zemljama. Imena preduzeća i proizvoda u ovom dokumentu su zaštićeni znakovi ili registrovani zaštićeni znakovi njihovih vlasnika.

· Sonijeva verzija ovog modela zadovoljava specifikacije E-mounta. & Nbsp; Razvijena je nakon što je Soni Corporation najavila osnovne specifikacije nosača E-mount.