Zvanična stranica
 
 
 

Tamronov predlog za predstojeće praznike

Ima nesto veoma inspirativno u blagom i sepija svetlu bozicnih svetiljki, veselim ukrasima na jelci i porodici koja se okuplja kako bi slavila. Mnogi od nas ce iskoristiti svoje praznicne slobodne da otputuju i posete neki novi grad ili zemlju. Putovanje, proslave i nasi najdrazi ljudi cine jedan poseban trenutak koji nas nadahnjuje. Naravno, treba ga zabeleziti. U svakom fotografu, iskra stvaralastva uvek tinja. Ali sta pokloniti fotografu?Ukoliko je vasa najdrazna osoba umetinicka dusa, koja je stalno u pokretu i uvek stvara nesto novo - Tamron Srbija ima pravi predlog za Vas.Bilo da ste fotograf sami ili zelite da obradujete nekog, pogledajte nasu praznicnu ideju:

Tamronova Tap-In konzola za najprodavanije zumove, moze doci u nekoliko varijatni. Ova jednostavna i lako prenosiva sprava jednostavno povezuje Vas aparat sa Vasim racunarom. Na taj nacin ce te jednostavno podesavati vas objektiv i puniti svoj aparat.

Osim konzole, pogledajte i nasu ponudu najprodavanihih objektiva.

24-70mm Di VC USD i 70-200mm Di VC USD su među najfinijim optičkim opcijama u seriji Super Performance, tako da ćemo vam ove zime dati poklon tap-in. Priključak Tap-in vam omogućava da prilagodite funkcije objektiva i ažurirate svoj softver.

  • SP 24-70mm f / 2,8 VC USD G2
  • GIFT Tap-in Dock
  • SP 70-200mm f / 2.8 VC USD G2
  • GIFT Tap-in Dock