Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD

Fokalna dužina 70-300
Maksimalni otvor blende f/4-5.6
Minimalna razdaljina objekta[m] 1.50
Maksimalni odnos uvećanja 1:4
Veličina filtera [mm] 62
Težina [g] 765
Serijski broj A005
Broj elemenata 12 - 17
Ugao gledanja 34-8
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/32
Prečnik x  Dužina [mm] 81.5 x 142.7
Dostupne boje Crna

U cilju da postigne najbolji kvalitet u klasi 70-300mm, Tamronov objektiv SP AF 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD koristi napredni optički dizajn koji sadrži LD (Low Dispersion) i XLD (Extra Low Dispersion) elemente sočiva koji su napravljeni od posebnih materijala koji sprečavaju hromatsku aberaciju. Kao rezultat, ovaj objektiv daje jasniji kontrast i bolje performanse od svih ostalih u ovoj klasi.

Ovo je prvi Tamron objektiv koji sadrži USD (Ultrasonic Silent Drive), Tamronov svojstveni ultrasonični autofokus mehanizam. Ovaj USD mehanizam daje brzo fokusiranje, koji ga čini savršenim izborom za telefoto zumiranje, u fotografiji sporta, trka ili ostalih brzo pomerajućih subjekata. Ovaj sadrži i Tamronov vibracioni kompenzator (VC). Funkcija VC minimizira efekte vibracija fotoaparata ili mrdanja ruku. Objektiv nudi više fotografskih mogućnosti za snimke pri dužim brzinama zatvarača, što ga čini idealnim za fotografisanje uz "dostupno svetlo" kada su uslovi slabog osvetljenja.


Karakteristike i funkcije

VC stabilizacija slike (Vibration Compensation)
Testirani Tamron VC Image Stabilizer (Vibration Compensation) osigurava da ovaj objektiv pruža oštre slike i slike na koje ne utiče pomeranje ruku. To znači da je sočivo savršeno pogodno za ručne fotografije i uslove slabe osvetljenosti.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: