Zvanična stranica
 
 

TAMRON 28-300mm f/3.5-6.3 Di VC PZD

Fokalna dužina 28-300
Maksimalni otvor blende f/3.5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.49
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.5
Veličina filtera [mm] 67
Težina [g] 540
Serijski broj A010
Broj elemenata 15-19
Ugao gledanja 75°23‘-8°15‘
Br. lopatica dijafragme 7
Minimalni otvor blende f/22-40
Prečnik x  Dužina [mm] 75 x 99.5
Dostupne boje Crna

Tamron's All-In-One ™ Zoom Lens Evolution nastavlja objavljivanje izvanrednog novog objektiva za potpunu sliku

Od lansiranja prvog svestranog zuma visokih performansi, velike snage 28-200mm (Model 71D) 1992. godine, Tamron je nastavio da širi svoj portfolio zumiranja velikog opsega. Kao odgovor na rastuću popularnost digitalnih SLR fotoaparata, Tamron sada pokreće novi, full-frame zum sa velikom snagom koji uključuje PZD (Piezo Drive), ultrazvučni sistem sa stalnim talasom, optimiziran za brz, tih auto-fokus, zajedno sa priznatim mehanizmom VC (Vibration Compensation) plus novim poboljšanim kozmetičkim dizajnom i završnim radom. Ovaj All-In-One TM 28-300mm objektiv pruža vrhunski kvalitet slike u izuzetno kompaktnom, laganom paketu i plod je Tamronovog programa obimnog tehnološkog razvoja tokom godina.

PZD (FTM)

PZD ultrazvučni motor pruža primetno bržu i istovremeno tišu akciju autofokusa - idealno za snimanje spontanih trenutaka u oštrim slikama. Štaviše, on vam takođe omogućava da ručno fokusirate objektiv u bilo koje vreme.

VC stabilizacija slike (Vibration Compensation)

Testirani Tamron VC stabilizator slike (Vibration Compensation) osigurava da ovaj objektiv pruža oštre slike i slike bez trešenja. To znači da je sočivo savršeno pogodno za ručne fotografije i uslove slabe osvetljenosti.

Dizajn otporan na prskanje vode

Kompleksna konstrukcija sočiva je otporna na prskanje vode. Kao rezultat, ovaj objektiv je pogodan i za sofisticiranu spoljašnju fotografiju.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: