Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD

Fokalna dužina 150-600
Maksimalni otvor blende f/5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 2.70
Maksimalni odnos uvećanja 1:5
Veličina filtera [mm] 95
Težina [g] 1951
Serijski broj A011
Broj elemenata 13-20
Ugao gledanja 6-4
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/32
Prečnik x  Dužina [mm] 105.6 x 257.8
Dostupne boje Crna

Zumiranje do 600mm za slike koje su van okvira

Snimite moć i lepotu divljih životinja, ptica, destinacija za putovanja i uzbudljive sportske akcije sa ovim zumom od 150 do 600mm dugog dometa.

VC (Vibration Compensation) i USD (Ultrasonic Silent Drive) omogućavaju vam snimanje oštrih slika brzih pokreta, udaljenih predmeta, dok Tamronova vlastita optička tehnologija, uključujući i eBAND premaz, radi na suzbijanju bleska i senki za impresivno jasne, živopisne slike.


Karakteristike i funkcije

Pruža vrhunski kvalitet slike
Optički dizajn ovog sočiva koristi element XLD (Extra Low Dispersion) visokog performansa, koji je proizveden iz specijalnog stakla sa ekstremno niskim prelomnim indeksom. Indeks prelamanja opisuje sposobnost objektiva da podeli svetlosni snop u svoje spektralne boje. Disperzivna svojstva su čak niža od standardnih LD sočiva i na nivou su sličnom fluoru. XLD objektiv u kombinaciji sa LD elementom pruža najviši kontrast i sjaj. Ovo efikasno sprečava problem hromatske aberacije u telefoto fotografiji i pruža visok nivo oštrine čak i u perifernim područjima. Rezultat je sočivo koje efikasno kompenzuje osovinsku hromatsku aberaciju i aberaciju uvećanja tokom celog zumiranja i garantuje najvišu rezoluciju i sjaj za vaše slike.

Ultrasonic Silent Drive
Ultrasonic Silent Drive (USD) je Tamronova najnovija generacija autofokus motora. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji motora i novo razvijenom softveru, USD omogućava brzo, precizno i gotovo tiho fotografsko iskustvo. Postoji nekoliko boljih mogućnosti za hvatanje brzih i dinamičnih predmeta koji se javljaju u oblastima kao što su sportska fotografija, brza vozila ili čak fotografija u prirodi.

VC stabilizacija slike (Vibration Compensation)
Testirani Tamron VC Image Stabilizer (Vibration Compensation) osigurava da ovaj objektiv pruža oštre slike i slike na koje ne utiče pomeranje ruku. To znači da je sočivo savršeno pogodno za ručne fotografije i uslove slabe osvetljenosti.

SP (Super Performance)
Samo dva slova - ali kakav uticaj imaju na rezultate. SP predstavlja klasu objektiva visokih performansi iz kompanije Tamron. Naši inženjeri su dobili slobodu u dizajnu ovih sočiva i sva velikom pažnjom na detalje proizveli su optimalne performansne karakteristike. Otkrijte nove granice sa vasim fotoaparatom - i otvorite put za Super performans.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: