Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2

Fokalna duzina 150-600
Maksimalni otvor blende f/5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 2.20
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.9
Veličina filtera [mm] 95
Težina [g] 2010
Serijski broj A022
Broj elemenata 13-21
Ugao gledanja 16°25'-4°8'
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/32-40
Prečnik x  Dužina [mm] 108.4 x 260.2
Dostupne boje Crna

Svetski priznati ultra-telefoto zum se ponovo rodio; upoznajte potpuno novu generaciju

Ultra-telefoto objektiv SP 150-600mm G2 (Generation 2) sa unapređenim optičkim performansama omogućava ručno snimanje sa izuzetnom definicijom. Ovaj novi objektiv zasniva se na uspehu trenutnog SP 150-600mm (Model A011) koji je Tamron prvi put predstavio u decembru 2013. godine, uključujući bolje ukupne optičke performanse i bržu AF brzinu, poboljšanu VC, plus Fluorine premaz, FLEKS ZOOM LOCK i tele konvertor.

Ponovo napravljen iz pocetka u skladu sa Tamronovim strogim standardima kvaliteta i specifikacijama dizajna, ovaj novi zum kombinuje pametni inženjering i visoke performanse sa kvalitetnom izradom, trajnost i korisnost.

Karakteristike i funkcije

Poboljšana optika zadovoljava veću svestranost
Tehnologije protiv refleksije, eBAND (Extended Bandwidth and Angular-Dependency) premaz i BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) premaz poboljšavaju prenos svetlosti i potiskuju unutrašnje refleksije, uključujući i refleksiju svetlosti od senzora slike fotoaparata. Dakle, čak i kada uzmete fotografiju sa pozadinskim osvetljenjem ili polu-pozadinskim osvetljenjem, pojavljuju se senke i bljesak uzrokovani reflektovanim svetlom.

Dodatna poboljšanja proširuju svestranost objektiva. Na primer, MOD (Minimum Object Distance) je smanjen na 2,2m, tako da možete uživati u tele-makro fotografiji i dramatičnom bokeh-u.

Snimite trenutak oštrinom i preciznošću
Model A022 je opremljen sa motorima prstenastog tipa USD (Ultrasonic Silent Drive) koji pružaju izvrsnu odzivnost i kontrolu. Brzina AF ​​je značajno poboljšana iz trenutnog modela i omogućava precizno fokusiranje velike brzine čak i kada snima pokretne predmete.

Stabilno držanje sa poboljšanim VC (Kompenzacija vibracija)
Efektivnost stabilizacije slike VC (Vibration Compensation) je ekvivalentna 4,5 stopama na osnovu nivoa performansa stabilizacije slike koje je postavio CIPA (Camera and Imaging Products Association) kada se koristi u VC MODE 3. SP 150-600mm G2 ima tri tipa VC režima.

VC MOD 1
Standardni režim koji stvara veliku ravnotežu između stabilnosti vizira slike i efekata stabilizacije

VC MOD 2
Isključivo se koristi za paning.

VC MOD 3
Prioritizuje stabilizaciju snimljenih slika i odustaje od stabilizacije vizira slike.

Zaštitite vaš objektiv fluornim premazom i konstrukcijom otpornom na vlagu
Prednja površina elementa sočiva obložena je zaštitnim jedinjenjem fluora koji je otporan na vodu i naftu. Površinu sočiva je lakše očistiti i manje je ugrožena štetnim efektima prljavštine, prašine, vlage i otisaka prstiju. Za veću zaštitu pri snimanju na otvorenom, nepropusni šavovi kroz cev objektiva štite vašu opremu.

FLEKS ZOOM LOCK mehanizam omogućava zaključavanje zuma u ​​bilo kom položaju
FLEKS ZOOM LOCK mehanizam brzo zaključava ili otključava zum u bilo kojoj poziciji jednostavnim okretanjem prstena. Fotografi mogu snimati iz bilo kojeg ugla bez zumiranja koji se produžava nenamerno. Dodatno, standardni prekidač za zaključavanje zuma sprečava neželjeno okretanje cevi sočiva tokom transporta.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: