Zvanična stranica
 
 

Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD


Fokalna dužina
70-210
Maksimalni otvor blende f/4
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.95
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.1
(f=200mm, MFD 0,95m)
Veličina filtera [mm] 67
Težina [g] 850
Serijski broj A034
Broj elemenata 12-17
Ugao gledanja 34°21’-11°46’
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/32
Prečnik x  Dužina [mm] 174 x 76
Dostupne boje Crna

TAMRON 70-210mm f/4 VC USD Bajonet: Canon, Nikon

Najnoviji vrhunac naše filozofije u razvoju telefoto objektiva je objektiv od 70-210 mm f/4 Di VC USD.

A034 je dizajniran za svestranost, sa odličnim optičkim performansama u čitavom opsegu zuma. Tri LD (niska disperzija) sočiva omogućavaju optici da efikasno koriguju hromatske aberacije dok obezbeđuju jasne, oštre ivice na ivicama slike. Maksimalan opseg zuma je 1:3.1, što je najviša u klasi, i pruža ultra-mekan efekat bokeha. U okviru specijalne optike obezbeđena su dva procesora, pružajući računarske performanse za istovremenu upotrebu brzog autofokusa i stabilizacije slike.

 

Karakteristike i funkcije

Pruža vrhunski kvalitet slike

Optički dizajn ovog sočiva koristi element XLD (Extra Low Dispersion) visokog performansa, koji je proizveden iz specijalnog stakla sa ekstremno niskim prelomnim indeksom. Indeks prelamanja opisuje sposobnost objektiva da podeli svetlosni snop u svoje spektralne boje. Disperzivna svojstva su čak niža od standardnih LD sočiva i na nivou su sličnom fluoru. XLD objektiv u kombinaciji sa LD elementom pruža najviši kontrast i sjaj. Ovo efikasno sprečava problem hromatske aberacije u telefoto fotografiji i pruža visok nivo oštrine čak i u perifernim područjima. Rezultat je sočivo koje efikasno kompenzuje osovinsku hromatsku aberaciju i aberaciju uvećanja tokom celog zumiranja i garantuje najvišu rezoluciju i sjaj za vaše slike.

Vodootporna konstrukcija

Možete naići i najgore vremenske uslove ali vaš objektiv je bezbedan. Prednja sočiva obložena su magnezijum fluoridom od masti i vode.

Brzi fokus, stabilne, oštre slike

Brzi autofokus i pouzdana stabilizacija slike su od suštinskog značaja za telefoto objektiv. Trenutak brzo protiče, a fotograf mora reagovati. Ovaj objektiv pri takvoj situaciji je brz i pouzdan partner u rukama fotografa. Dva procesora rade kako bi se osiguralo da obe funkcije budu dostupne istovremeno sa maksimalnom brzinom. (Mogu se postići četiri dimenzionalna stabilizacija slike - pomoću CIPA, EOS -5D ili Nikon D810).

Nove mogućnosti: TAP-in dock

Priključak Tap-in može ažurirati na softver za kontrolu sočiva, prilagođena podešavanja autofokusa mogu se prilagoditi, a druge funkcije objektiva mogu biti prilagođene.

Opcioni Arco Sviss kompatibilan stativ prstena

Laka legura od legure magnezijuma može se pričvrstiti i ukloniti brzo i Arca Swiss mehanizam za zaključavanje sa više položaja pomaže u brzom postavljanju fotoaparata.

Optika objektiva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: