Zvanična stranica
 
 

TAMRON 18-200mm f/3.5-6.3 Di III VC

Fokalna dužina 18-200
Maksimalni otvor blende f/3.5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.50
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.7
Veličina filtera [mm] 62
Težina [g] 460
Serijski broj B011
Broj elemenata 13-17
Ugao gledanja 75°33'-7°59'
Br. lopatica dijafragme 7
Minimalni otvor blende f/22
Prečnik x  Dužina [mm] 68x96.7
Dostupne boje Crna

Zoom objektiv visokih performansi za kamere bez ogledala i zamenjljivih objektiva pruža vrhunski kvalitet slike u kompaktnom i laganom kućištu

 

Zum objektiv visokih performansi sa odličnim kvalitetom slike, 18-200mm (ekvivalentno 28-310mm u 35mm formatu), VC (Kompenzacija vibracije) i tihi koračni motor za autofokus. & Nbsp; Uživajte u boljim mogućnostima za produkciju videa i proširenim opcijama za fotografije.


Ovaj objektiv se ne može koristiti za digitalne SLR fotoaparate sa ugrađenim ogledalnim kutijama ili za SLR kamere za 35mm film.

Ovaj proizvod zadovoljava zahteve Micro Four Thirds Sistem Standarda ("Micro Four Thirds Sistem Standard"), koji su kreirali Olimpus Imaging Corporation i Panasonic Corporation. Micro Four Thirds & trade; i oznake logotipa Micro Four Thirds su zaštićeni znakovi ili registrovani zaštićeni žigovi kompanije Olimpus Imaging Corporation u Japanu, Sjedinjenim Državama, Evropskoj uniji i drugim zemljama. Imena preduzeća i proizvoda u ovom dokumentu su zaštićeni znakovi ili registrovani zaštićeni znakovi njihovih vlasnika.

Sonijeva verzija ovog modela zadovoljava specifikacije E-mounta. & Nbsp; Razvijena je nakon što je Soni Corporation najavila osnovne specifikacije nosača E-mount.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: