Zvanična stranica
 
 

TAMRON 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD MACRO

Fokalna dužina 16-300
Maksimalni otvor blende f/3.5-6.3
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.39
Maksimalni odnos uvećanja 1:2.9
Veličina filtera [mm] 67
Težina [g] 540
Serijski broj B016
Broj elemenata 12-16
Ugao gledanja 82°12-5°20‘
Br. lopatica dijafragme 7
Minimalni otvor blende f/22-40
Prečnik x  Dužina [mm] 75 x 99.5
Dostupne boje Crna

Nove mogućnosti uz novi megazum objektiv visokih performansi

Iskusite prethodno nezamislive fotografske mogućnosti zahvaljujući najnovijoj optičkoj tehnologiji. Ovaj izuzetno svestran megazum objektiv za digitalne refleksne kamere sa APS-C senzorom pokriva ogromnu fokalnu dužinu od 16mm do 300mm, čak vam omogućava da snimite makro fotografije zahvaljujući kratkoj fokusnoj udaljenosti od samo 39cm. Pored toga, sadrži najsavremeniju tehnologiju iz optičke industrije, kao što su novo razvijeni asferični elementi i višeslojni objektivi kako bi se omogućile još oštrije slike uprkos izuzetno kompaktnom dizajnu. Proširite svoje kreativne mogućnosti u svakoj situaciji pomoću ovog revolucionarnog zumiranja od 18,8x, koji su razvili pioniri megazum objektiva.

Karakteristike i funkcije

Megazoom

Objektiv iz megazum klase vam omogućava da snimite mnogo veću površinu. Megazumovi nude fokusne dužine od širokih uglova do telefoto opsega i zbog toga su izbor objektiva za većinu situacija. Kao rezultat visokog nivoa fleksibilnosti, kompaktnosti i male težine, ova sočiva su posebno pogodna za svakodnevnu upotrebu kao sveobuhvatna sočiva, kao i za odmor, aktivnosti koje zahtevaju mali prtljag ili za porodice sa decom i svu njihovu opremu.

PZD (FTM)

PZD ultrazvučni motor pruža primetno bržu i istovremeno tišu akciju autofokusa - idealno za snimanje spontanih trenutaka u oštrim slikama. Štaviše, on vam takođe omogućava da ručno fokusirate objektiv u bilo koje vreme.

VC stabilizacija slike (Vibration Compensation)

Testirani Tamron VC Image Stabilizer (Vibration Compensation) osigurava da ovaj objektiv pruža oštre slike i slike na koje ne utiče pomeranje ruku. To znači da je sočivo savršeno pogodno za ručne fotografije i uslove slabe osvetljenosti.

Dizajn otporan na prskanje

Kompleksna konstrukcija sočiva je otporna na vodu. Kao rezultat, ovaj objektiv je pogodan i za sofisticiranu spoljašnju fotografiju.

Lepota je u detaljima

Sa ovim novim ultra širokougaonim zum objektivom, Tamron je spojio lepotu izrade sa intuitivnim dizajnom. Od spoljnog kućišta koji obmotava konture objektiva, do sjajno obrađenog prstena marke Luminous Gold i precizne konstrukcije, kvalitet ovog sočiva je bez premca. Čak i detalji poput oblika kutije za prekidač, daljinske skale i preciznosti i stabilnosti metalnog nosača otkrivaju posvećenost funkcionalnosti, kao i dizajn.

Rezultat je objektiv nove generacije koji je jednostavan za korišćenje, a opet opremljen najsavremenijom tehnologijom.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: