Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP 35mm f/1.8 Di VC USD

Fokalna dužina 35
Maksimalni otvor blende f/1.8
Minimalna daljina izostravanja[m] 0.2
Maksimalni odnos uvećanja 1:2.5
Veličina filtera [mm] 67
Težina [g] 450
Serijski broj F012
Broj elemenata 17-23
Ugao gledanja 63
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/32
Dužina [mm] 78.3
Dostupne boje Crna

Nova serija SP za novu eru DSLR fotoaparata

Tehnološki napredni sistemi fotoaparata sa velikom gustinom piksela teraju objektive serije SP da rade najbolje moguce. Superiorne optičke performanse su standardne i poboljšane unapređenjem funkcionalnosti, rukovanja i eksternog dizajna.

SP 35mm F/1.8 Di VC USD

Standardni 35mm širokougaoni objektiv sa ugrađenim VC sistemom obezbeđuje MOD (Minimum Object Distance) od 0,2m. Ovaj objektiv postiže izvanredne performanse u rezoluciji pri punom otvoru blende sa dobro balansiranom mogućnošću prikaza.

Karakteristike i funkcije

Bliži nego ikad ranije
Približite se subjektima sa novim Tamron objektivima. Nove MOD specifikacije omogućavaju fotografima da snimaju u neposrednoj blizini, otvarajući novi svet kreativnih mogućnosti za kompoziciju, uz održavanje kvaliteta slike.

Inovativni i jedinstveni standardni objektivi sa brzom blendom f/1,8
Najsavremenije tehnologije dizajna i inženjeringa, podržane proizvodnim znanjem, kulminiraju u revolucionarnim objektivima od 35mm i 45mm.


Visoke performanse na f/1.8 Full Aperture
Otvor blende postavljen je na f/1.8 sa optimiziranim kritičnim osobinama na višem nivou: vrhunski optički performansi spojeni sa VC sistemom, kraći MOD i dobro izbalansiran faktor oblika. Rigorozni simulacioni procesi izvedeni tokom faze dizajna se ostvaruju u istaknutoj rezoluciji i odlično podešenom zamućenju u pozadini, istaknutoj funkciji za brz otvor.

VC (Vibration Compensation) Integracija, podešavanje samog sebe
VC raspoređen na objektivima brzog otvora dramatično povećava slobodu ručnog snimanja u uslovima scenskog osvetljenja ili slabijim uslovima svetlosti u sobi, eliminišući minutno podrhtavanje fotoaparata. Konkretno, kamere sa slikama sa gustinom piksela imaju tendenciju da pokupe suptilne vibracije, što dovodi do degradacije kvaliteta slike. VC je odličan atribut za postizanje inherentnih slika visokog kvaliteta. 45mm je prvi objektiv koji koristi VC funkcionalnost među brzim standardnim fokusnim objektivima u fullframe formatu.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: