Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP 45mm f/1.8 Di VC USD

Fokalna dužina 45
Maksimalni otvor blende f/1.8
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.29
Minimalna daljina izoštravanja 1:3.4
Prečnik filtera [mm] 67
Težina [g] 540
Serijski broj F013
Broj elemenata 8-10
Ugao gledanja 51-34
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende f/16
Prečnik x  Dužina [mm] 80.4 x 91.7
Dostupne boje Crna

Nova serija SP za novo doba DSLR fotoaparata

Tehnološki napredni sistemi fotoaparata visoke gustine piksela čine da objektivi SP serije imaju izuzentne performanse. Superiorne optičke performanse su standard koji je poboljšan unapređenjem funkcionalnosti, rukovanja i eksternog dizajna.

SP 45mm f/1.8 Di VC USD

45mm objektiv je sposoban za izvanrednu rezoluciju i oštre slike, dok je integracija VC-a u brzi standardni objektiv za potpunu kameru DSLR fotoaparata prvi u ovoj industriji *. Ovaj objektiv pruža jasne i oštre slike u bilo kojoj postavci iz otvorene blende f/1.8.

Karakteristike i performanse

Nikad bliži

Približite se modelu fotografije kao nikada pre. Nove MOD specifikacije omogućavaju fotografima da fotografišu u neposrednoj blizini, otvarajući novi svet kreativnih mogućnosti za kompoziciju, uz održavanje kvaliteta slike.

Inovativni i jedinstveni standardni objektivi sa brzom blendom f/1,8
Najsavremenije tehnologije dizajna i inženjeringa, podržane proizvodnim znanjem, kulminiraju u revolucionarnim objektivima od 35mm i 45mm.


Visoke performanse na f/1,8 Pune Blende (Full Aperture)
Otvor blende postavljen je na f/1.8 sa optimiziranim kritičnim osobinama na viši nivo: vrhunske optičke performanse spojene su sa VC sistemom, kraćim MOD-om i dobro izbalansiranim faktorom forme. Rigorozni simulacioni procesi izvedeni tokom faze dizajna se ostvaruju u istaknutoj rezoluciji i odlično podešenom zamućenju u pozadini, istaknutoj funkciji sa brzom blendom i optiku koja je u potpunosti prilagođena pikselima.

VC (Vibration Compensation) Integracija i samoregulacija
VC je ugradjen na objektivima brzih sočiva dramatično povećava slobodu ručnog snimanja pod uslovima svetlosti ili slabih uslova osvetljenja u prostoriji, eliminišući pomeranje fotoaparata. Konkretno, fotoaparati sa većom gustinom piksela imaju tendenciju da podižu suptilne vibracije, što dovodi do degradacije kvaliteta slike. VC je sjajan atribut za fotografisanje slika visoke vernosti. 45mm je prvi objektiv koji koristi VC funkcionalnost među standardnim objektivima za visoke brzine u fullframe formata.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: