Zvanična stranica
 
 
 

Inspiration Days na Mokroj Gori

Kada proizvodite objektive Vaš posao nije samo optika. U velikoj meri se fokusirate na ljude. Iako nam je kancelarija u Beogradu, naše tržište je cela Srbija i želeli smo da prvo testiranje Tamron objektiva ne bude u glavnom gradu, nego nagde gde bismo upoznali sve Vas koji nas pratite kako na sajtu, pa tako na društvenim mrežama. Tako smo se odlučili da posetimo internacionalni forum " Inspiration days". Forum je ove godine okupio veliki broj fotografa i videografa, koji su i predavali i držali radionice. 

Mokra Gora je prelepa planina na kojoj je sagrađeno malo autentično srpsko selo Kustendorf. Sa zadovoljstvom smo za ovu priliku obezbedili sve uzorke Tamron objektiva kako bismo ih testirali zajedno sa fotografima i videografima koji su bili na forumu. 

Masterklas predavanja su održali: Fabio Stanzione, Ivelin Iliev, Casian Podarelu, Dima Vutcariov i Siniša Nenadić. Naravno, i svi masteri koji su imali predavanja koja nas nisu ostavila ravnodušnim. Sa radom Damiana Errica i Cristiana Ostinellija već smo imali prilike da se upoznamo. Nova imena za nas, a dobro poznata u svetskim okvirima jesu Santi Veiga, Maria Bushaeva i Marian Sterea.

Šta je Tamron-tim saznao na forumu:

Shvatili smo da je fotografisanje veselja izuzetno bitan deo rada fotografa. Mi smo kao ljudi izuzetno posvećeni proslavama. Veliki broj fotografa nam je pričao o svojem iskustvu i o svom radu. S toga ćemo napistati nekoliko tekstova o fotografisanju venčanja ali i o tome kako se promovisati mladencima.

Veliki broj videografa se oduševio Vibracionom kalibracijom, tako da ćemo sigurno objaviti kako ovaj feature Tamrona zapravo deluje snimak, odnosno kako izgleda snimak sa i bez njega. 

Mi smo se sjajno proveli i svakako se radujemo sledećem forumu. U nastavku našeg putopisa, čitaće te o predavačima na forumu i njihovom radu.