Zvanična stranica
 
 
 

LensRentals preporučuju Tamron 35mm f/1.4 SP Di USD!

LensRentals je najveći online servis za iznajmljivanje fotografske, videografske i opreme za osvetljenje i dodataka u Sjedinjenim Državama. Kompanija Lensrentals izdaje opremu kupcima u svih 50 država, a takođe obezbeđuje lično preuzimanje i vraćanje lokalnim kupcima.

Osnivač ovog sajta, Roger Cicala je napravio recenziju Tamrona 35mm f/1.4 SP Di USD

„Vreme je da pogledam objektiv za koji sam očekivao da je „prilično dobar po odličnoj ceni“. Tamron ima najviše inicijala i skraćenica u imenu, za koje znam da im je važno, ali osim toga, očekivao sam da će ova recenzija biti „vredan novca“.

 

 

 

 

 

 

 Ono što sam, doduše, iskusio, bilo je BAŠ DOBRO! Velika oštrina u sredini, održava oštrinu do ivica, vrlo malo razdvajanja sagitalne i tangencijalne linije. Stoga sam brzo uporedio odličan Canon 35mm f/1.4L Mk II objektiv. Tamron od 900 dolara očigledno je bolji od Canon-a od 1.500 dolara, što ga čini boljim od Nikon 35mm f/1.4 G ili Sigma 35mm f/1.4 Art.

Pošto sam ranije opevao Sony 35mm f/1.8 objektiv, odlučio sam da uporedim ta dva, iako Tamron nije dostupan u FE mount-u. Kao i uvek, f/1.8 sočiva imaju prednost u odnosu na f/1.4 sočiva. Uprkos toj prednosti, apsolutno je jednako u centru, ali Tamron je malo bolji u spoljnoj polovini slike. Dakle, Sony, sklonite se, bili ste kralj 35mm oko dan i po; vreme koje je bilo potrebno za pokretanje testova Tamronovog objektiva.

Očekivao sam da će Tamron biti lep objektiv po povoljnoj ceni. Umesto toga, za sada je optički najbolji 35 mm objektiv koji možete dobiti, i to po ceni koja bi trebalo da vas natera da ga želite nabaviti.“

Više o ovom objektivu pročitajte ovde.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: