Zvanična stranica
 
 
 

Ima li garancije za nas?

Jeste li se ikad pitali kako se popravlja objektiv?

Zapravo, za popravku jednog sočiva treba puno vremena, specijalne mašine i uređaji koji se jako teško nalaze. Otud je uvek bolje kupiti proizvod koji ima zvanični servisni sistem. Problem je uglavnom u tome  što zvanični proizvod uvek košta malo više od jednog proizvoda koji se nabavlja, ajmo reći na crno. Kupovinom origanalnog TAMRON proizvoda, Vama je zagarantovan garancija od pet godina.

Te godine nisu samo moguća poravka, već  pet godina mira. Zamislite putovanje u Barselonu i hostel u kojem vam objektiv pada sa kreveta na sprat. Ili možda upada u slanu vodu? Možda volite da slikate u studiju u društvu svojeg kućnog ljubimca koji iako voli da pozira uz svaki rekvizit koji Vi smislite poput statue, začuđujuće je živahan svaki drugi trenutak pa je tako i gurnuo Vaš aparat.

Nakon što ste kupili TAMRON objektiv, važno je da se registrujete u roku od dva meseca od kupovine i od tog trenutka - šta god se desilo Vašem objektivu, biće popravljeno. Ukoliko oštećenje zahteva dužu popravku - možete računati i na zamenski objektiv dok je Vaš van upotrebe. Možete nas odmah kontaktirati i mi ćemo preuzeti objektiv koji ćemo servisirati.

Uostalom, život je nepredvidiv. Inspiracija pogotovo i mi fotografi to jako dobro znamo. Znamo i da ne možemo da se odvajamo od svog aparata, pa samim tim taj aparat nekad i strada ali ne sme da izostane. Jer možda baš tad naiđe savršen trenutak za fotografiju Vaših snova. Iako neke stvari nisu predvidive, neke druge dolaze uz garanciju.